2013-01-20 10:54:09• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - a mai napon kívánja a magányt

Napi horoszkóp január 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön utál egyedül lenni, a mai napon mégis valahogy kívánja a magányt. Ne is csodálkozzon hát, ha mindenkivel összeveszik: ha ön nem is, de a lelke érzi az elzárkózást. „A magányt kibírni csak egyedül lehet” – ahogy a költő mondja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma édes kettesben tölti a napot a szerelmével. Ha ez már régen fordult elő, mert családjuk van, vagy mert folyton társasági életet éltek, akkor ez most meglehetősen zavarba ejtő is lehet. De teret ad a spontaneitásnak. Ideje gyakorolni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha ön magányos, akkor reggelre kelve ezt az állapotot már igazán tűrhetetlennek fogja tartani. Jól teszi, ha minden követ megmozgat, hogy ezen változtasson. Ha van családja, mozgassa meg őket is! Ne féljen a zord időtől!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, bármibe is kezd, az nem sikerül. Ráadásul az elmúlt évek hibáin való rágódással tölti a napját. A kesergéssel, múltba nézéssel nem megy semmire. Emelkedjen ki, ne hagyja, hogy belefulladjon a saját múltjába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A kedvese a tenyerén hordozza, de önt most ez a kényeztetés sokkal inkább fárasztja, mintsem örömmel tölti el. Pedig jobban tenné, ha megbecsülné azt, amije van. Mielőtt cserbenhagyná az, amire vágyna, de nincs.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mértéktelenséggel lehetnek problémái: ha fogyókúrázni akar, akkor azért, ha nem, akkor meg éppen azért. Mielőtt a végletekbe vetné magát, olvasson el egy-két cikket, könyvet a helyes táplálkozásról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sajnos, hétvége ide vagy oda, még ma sem pihenhet. Ha más nem, az otthonában végzendő sürgős feladatok nem hagyják nyugodni. Ha lehet, inkább délelőttre sűrítse a teendőket, hogy délután végre kikapcsolódhasson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyhangú és unalmas ez a vasárnap, ráadásul az időjárás is az évszaknak megfelelően lehangoló. Ha azonban legalább némi hóval büszkélkedhet a környék, ahol lakik, vigye ki a gyerekeket egy kis szánkózásra. Nevetésük gyógyír önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valakivel kivételeznek az ön környezetében, és igazságérzete nem tűri, hogy szó nélkül hagyja ezt. Mielőtt azonban nekiesne a „bűnösöknek” gondolja át jobban, hogy mit fog mondani. Ha jót akar tenni, tegye is jól!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem szégyen, ha módosítania kell a terveit, mert a partnere képtelen az alkalmazkodásra. Ez persze nem teljesen igaz, maga is be fogja látni. A kompromisszum lehetséges, de önnek kell megtennie az első lépést!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon feltámad önben a vadászó ösztön, és még az sem érdekli, hogy ha már társkapcsolatban van. Legyen azonban óvatos: ne bántsa meg azt, aki mégiscsak a legközelebb áll a szívéhez! Hiszen szereti őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ünnepek alatt kissé eleresztette magát, és még mindig nem tért vissza a régi kerékvágásba, ami a táplálkozását illeti. A mozgás terén pedig volna mit fejlődnie. Váltson fitnesz bérletet, vagy vegyen egy ilyen témájú DVD-t!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: